Dumlupınar Şehit Mustafa Muhammed Ak İlkokulu

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: .

Saatler: Başlama 08:00 Bitiş 18:00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS KA101 BİZE BİR ADIM PROJESİ

Telefon - (232) 262-0635

WEB - https://konakdumlupinario.meb.k12.tr

Adres - 2.KADRİYE MAH. 690 SK. NO 22 KONAK / İZMİR

Öğretim Şekli :İkili Eğitim Sistemi

Yerleşim Yeri - 2.Kadriye Mahallesi/Çimentepe/Konak/İzmir Adresinde bulunan okulumuz yıkılıp yeniden yapılacağından 2021-2022 Eğitim Öğretim yılından itibaren 702 Sk. No:110 1. Kadriye Mah. Konak/İzmir adresinde bulunan Kadifekale Zübeyde Hanım İlkokulu´nda hizmet verecektir.

Adres - 2.KADRİYE MAH. 690 SK. NO 22 KONAK / İZMİR

Ulaşım Konak Bahribaba Parkından kalkan 30 Numaralı Kaynak-Konak Otobüsü Okul Önünden Geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konak İlçe Merkezinde.